둘둘치킨 | Tulburarea de stres, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de generații, este definită la om prin structuri cerebrale predeterminate.
46540
post-template-default,single,single-post,postid-46540,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline-bottom,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tulburarea de stres, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de generații, este definită la om prin structuri cerebrale predeterminate.

Tulburarea de stres, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de generații, este definită la om prin structuri cerebrale predeterminate.

Tulburarea de stres, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de generații, este definită la om prin structuri cerebrale predeterminate.

Experiențele oribile se lovesc haotic, de neînțeles asupra celor afectați.

© APA / HERBERT P. OCZERET

„Declanșatorul” face ca trauma să reapară din nou și din nou

Calea către traume sau tulburări de stres post-traumatic, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de-a lungul generațiilor, este determinată la om de structuri cerebrale predeterminate. Cauzalitatea este stocată în regiunea hipocampului (ce? Unde?, Notă). Cu toate acestea, experiențele traumatice intră în creier prin centrul fricii din regiunea amigdalei. „Aceste informații sunt stocate în fragmente, nu pot fi atribuite”, a spus Wochele.

Consecința este simplă: dacă există un „declanșator” – cu siguranță într-o situație complet diferită decât în ​​cea a traumei – trauma expiră din nou. „Cei care au fost torturați cu șocuri electrice pot experimenta lipirea unui electrod EKG în timpul unui examen cardiac ca„ flashback ”la tortură”, a spus expertul. Ar trebui luate în considerare astfel de reacții, posibil inițial inexplicabile. Cel mai bun ajutor pentru persoanele traumatizate: pentru a le oferi sentimentul de siguranță. Participarea la rutina de zi cu zi ajută, de asemenea. Creierul uman are o capacitate de adaptare enormă. Poate ajunge, de asemenea, la marginea celor aproape nespuse atunci când persoanei în cauză i se oferă ajutor pentru adaptare.

„Trebuie să le transmiteți oamenilor că au„ ajuns ”.”

Directorul medical al Caritas: “Trebuie să le transmiteți oamenilor că au„ ajuns ”. Că sunt în siguranță, că sunt bineveniți și că nu li se mai poate întâmpla nimic.” Dacă cele trei răspunsuri umane înnăscute la violență sunt lupta, fuga sau moartea, nu este surprinzător faptul că în unele cazuri și în unele situații apare agresivitatea.

Comparație cu girafele din pajiști

Există, de asemenea, un alt aspect de ce unele reacții ale refugiaților din alte regiuni ale lumii pot surprinde inițial sau sunt inexplicabile. Psihiatrul vienez activ din punct de vedere intercultural Thomas Wenzel a arătat o imagine a unei girafe înconjurate de foioase înalte – „perfect adaptate”. În pajiști, ne întrebăm dacă o girafă nu este o greșeală în evoluție. „Refugiații au în mare parte reacții„ semnificative ”pentru mediul lor, care ar trebui să le asigure supraviețuirea – oricât de ciudat ar putea căuta circumstanțele noastre”.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

reduslim Italia

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 11:27

Raport

răspuns

Este irelevant dacă 50-100 de milioane de solicitanți de azil „reali” sau falși vor locui între și între noi. Pericolul este că aceștia vor să fie tratați în primul rând ca MUSULMANI și nu ca egali. Își poartă religiile spre exterior, într-o manieră agresivă. Asta și numărul lor vor distruge civilizația noastră. Indiferent cât de bun ești și vrei să ajute.

kobbyMi., 14 octombrie 2015 22:12

Raport

Totul BlaBla. Peste 2/3 din persoanele care se prezintă ca refugiați aici nu provin din Siria și din nicio altă țară nesigură. Mai degrabă, sunt oameni lacomi care vor bani și securitate socială de la noi. Și mulți austrieci, germani etc. sunt doar niște idioți care se tem că vor fi numiți naziști. Dar aceste persoane ILEGALE nu au voie să intre în țara noastră.

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:33

Raport

De ce nu facem doar o distincție publică între refugiații de război și refugiații sociali? Este posibil, atunci, posibil să primiți refugiați de război și să clarificați refugiaților sociali prin deportare că cineva solicită o viză? Dacă considerați, de asemenea, că ambasadele se retrag din zonele de război și, prin urmare, nu puteți solicita un refugiat la nivel local.

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:34

Raport

Este chiar bine atunci că acești refugiați de război sunt aici sau încă nu?

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:37

Raport

Nazistii se tem în principal de cultura lor, de locul de muncă, de liniștea din fața casei, de islamizare …

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:47

Raport

Prin urmare, nu se poate nega că teama unor oameni că ar putea părea rasiste sau xenofobe dacă se adresează anumitor lucruri poate duce la o atitudine de reacție aproape supusă.

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 10:56

Raport

Din 1945 au existat „naziști”, adică membri ai NSDAP, deoarece acest partid, un fel de religie, nu mai există. Puteți explica pe cine numiți nazist sau pur și simplu copiați ceea ce scrie presa, unul dintre puținii absolvenți care sunt încă la înălțimea în asociațiile de camaraderie? Dar nu au sens și nu apar în acest forum.

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 11:01

Raport

De asemenea, xenofobe și rasiste sunt Bergiffe inventate de oameni uimiți pentru a suprima opiniile nedorite sau pentru a criminaliza opiniile altele decât cele verzi. Ar trebui să luăm în considerare cu atenție ce cuvinte să folosim pentru a nu ne găsi într-un impas.

Nudlsupp Luni, 19 octombrie 2015 21:09

Raport

Nu deranjez intenționat Wikipedia. Dar uită-te la Duden. Există acest rasism. Din păcate și aici. De asemenea, nu are niciun sens dacă încercați să înfățișați oameni care gândesc diferit ca oameni care amuțesc, nu va impresiona pe nimeni, dar lasă un gust foarte ciudat. Limbajul este ceva viu.

Denksport Vineri, 23 octombrie 2015 18:52

Raport

Nazi este prescurtarea unui socialist nazist. Nu prețuiesc acest cuvânt pe subiecte precum Holocaustul sau al 3-lea Reich, ci pe ce înseamnă acest cuvânt, și anume socialismul limitat la o singură națiune. Și asta implică pentru mine că un nazist vrea să trateze pe toți cei care nu aparțin națiunii sale ca fiind asociali. Nu vă faceți griji, mă gândesc la alegerea mea de cuvinte foarte atent.

Denksport Vineri, 23 octombrie 2015 18:54

Raport

Am cunoscut destule skinheads ca să știu ce este un nazist.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Miercuri, 14 octombrie 2015 21:58

Raport

Cum ne-am comporta dacă casele noastre ar fi bombardate, familiile noastre ar fi amenințate, torturate sau ucise. Cine este prieten și cine este dușman și cine face profit din mizeria noastră. Ce se întâmplă dacă ar trebui să fugim, posibil într-o țară care nu ne vrea deloc. „Suntem lumea … fă-o un loc mai bun”, ar spune Jackson.

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 11:11

Raport

Sigur veți experimenta scenariul pe care îl descrieți. Numai că în Europa nu va exista nicio țară care să vă accepte pe dumneavoastră sau pe alți europeni. Mi-am făcut aranjamentele. Trebuie să fugi acum. Știu pe unii care se pregătesc sau fac asta. Aceștia au informațiile care sunt reținute de la oameni. Te poți gândi la mine ca la un prost. Îți vei aminti de mine.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Pagina 1 din 1 ”

Există o mare neînțelegere despre refugiați. Spre deosebire de localnici, adesea nu reacționează „normal”. Lumea voastră este complet neuniformă. Securitatea a devenit nesiguranță, respectul față de oameni a devenit persecuție. Consecințele sunt complexe, s-a spus la un eveniment de informare pentru medicii vienezi pe tema „Îngrijirea medicală pentru refugiați”.

“Nu există niciun austriac care să fi fost infectat cu nimic”, a declarat luni seara specialistul în antibiotice Oskar Janata (Vienna Donauspital) în Billrothhaus al Asociației Medicale din Viena. În ultimele săptămâni, clinica a avut o oarecare experiență cu refugiații care treceau în mare parte. Bolile diareice cauzate de Campylobacter, Salmonella, bacteriile E. coli sau Shigella au fost aparent în spatele ei. Nu a existat holera. Și întrucât fiecare solicitant de azil este examinat pentru tuberculoză, „austriecilor” li se permite să se simtă în siguranță împotriva infecțiilor importate, pe care altfel le „aduc” relativ des în timpul călătoriilor lungi. Toate acestea pot fi tratate bine cu antibiotice simple.

Consecințe psihologice complexe

Devine mult mai complex cu consecințele psihologice ale deplasării și fugii. Thomas Wochele, medic generalist, psihiatru, psihoterapeut și director medical al Caritas Viena, s-a adresat publicului medicilor vienezi care sau doresc să se implice în acest domeniu: „Voi (publicul, notați) experimentați lumea ca fiind sigură. au sentimentul că alți oameni sunt binevoitori față de tine. Lucrurile care se întâmplă în propria lume se întâmplă dintr-un motiv specific care este ușor de înțeles. “

Pentru refugiații strămutați în haosul războiului, situația este exact opusă. Pământul a fost tras de sub ele. Au devenit victime ale violenței, chiar ale torturii și exploatării prin intermediul oamenilor. Experiențele oribile se lovesc haotic, de neînțeles asupra celor afectați.

© APA / HERBERT P. OCZERET

„Declanșatorul” face ca trauma să reapară din nou și din nou

Calea către traume sau tulburări de stres post-traumatic, pe care victimele violenței o pot urmări de ani și decenii și chiar de-a lungul generațiilor, este determinată la om de structuri cerebrale predeterminate. Cauzalitatea este stocată în regiunea hipocampului (ce? Unde?, Notă). Cu toate acestea, experiențele traumatice intră în creier prin centrul fricii din regiunea amigdalei. „Aceste informații sunt stocate în fragmente, nu pot fi atribuite”, a spus Wochele.

Consecința este simplă: dacă există un „declanșator” – cu siguranță într-o situație complet diferită decât în ​​cea a traumei – trauma expiră din nou. „Cei care au fost torturați cu șocuri electrice pot experimenta lipirea unui electrod EKG în timpul unui examen cardiac ca„ flashback ”la tortură”, a spus expertul. Ar trebui luate în considerare astfel de reacții, posibil inițial inexplicabile. Cel mai bun ajutor pentru persoanele traumatizate: pentru a le oferi sentimentul de siguranță. Participarea la rutina de zi cu zi ajută, de asemenea. Creierul uman are o capacitate de adaptare enormă. Poate ajunge, de asemenea, la marginea celor aproape nespuse atunci când persoanei în cauză i se oferă ajutor pentru adaptare.

„Trebuie să le transmiteți oamenilor că au„ ajuns ”.”

Directorul medical al Caritas: “Trebuie să le transmiteți oamenilor că au„ ajuns ”. Că sunt în siguranță, că sunt bineveniți și că nu li se mai poate întâmpla nimic.” Dacă cele trei răspunsuri umane înnăscute la violență sunt lupta, fuga sau moartea, nu este surprinzător faptul că în unele cazuri și în unele situații apare agresivitatea.

Comparație cu girafele din pajiști

Există, de asemenea, un alt aspect de ce unele reacții ale refugiaților din alte regiuni ale lumii pot surprinde inițial sau sunt inexplicabile. Psihiatrul vienez activ din punct de vedere intercultural Thomas Wenzel a arătat o imagine a unei girafe înconjurate de foioase înalte – „perfect adaptate”. În pajiști, ne întrebăm dacă o girafă nu este o greșeală în evoluție. „Refugiații au în mare parte reacții„ semnificative ”pentru mediul lor, care ar trebui să le asigure supraviețuirea – oricât de ciudat ar putea căuta circumstanțele noastre”.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 11:27

Raport

răspuns

Este irelevant dacă 50-100 de milioane de solicitanți de azil „reali” sau falși vor locui între și între noi. Pericolul este că aceștia vor să fie tratați în primul rând ca MUSULMANI și nu ca egali. Își poartă religiile spre exterior, într-o manieră agresivă. Asta și numărul lor vor distruge civilizația noastră. Indiferent cât de bun ești și vrei să ajute.

kobbyMi., 14 octombrie 2015 22:12

Raport

Totul BlaBla. Peste 2/3 din persoanele care se prezintă ca refugiați aici nu provin din Siria și din nicio altă țară nesigură. Mai degrabă, sunt oameni lacomi care vor bani și securitate socială de la noi. Și mulți austrieci, germani etc. sunt doar niște idioți care se tem că vor fi numiți naziști. Dar aceste persoane ILEGALE nu au voie să intre în țara noastră.

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:33

Raport

De ce nu facem doar o distincție publică între refugiații de război și refugiații sociali? Este posibil, atunci, posibil să primiți refugiați de război și să clarificați refugiaților sociali prin deportare că cineva solicită o viză? Dacă considerați, de asemenea, că ambasadele se retrag din zonele de război și, prin urmare, nu puteți solicita un refugiat la nivel local.

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:34

Raport

Este chiar bine atunci că acești refugiați de război sunt aici sau încă nu?

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:37

Raport

Nazistii se tem în principal de cultura lor, de locul de muncă, de liniștea din fața casei, de islamizare …

Miercuri, 14 octombrie 2015 22:47

Raport

Prin urmare, nu se poate nega că teama unor oameni că ar putea părea rasiste sau xenofobe dacă se adresează anumitor lucruri poate duce la o atitudine de reacție aproape supusă.

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 10:56

Raport

Din 1945 au existat „naziști”, adică membri ai NSDAP, deoarece acest partid, un fel de religie, nu mai există. Puteți explica pe cine numiți nazist sau pur și simplu copiați ceea ce scrie presa, unul dintre puținii absolvenți care sunt încă la înălțimea în asociațiile de camaraderie? Dar nu au sens și nu apar în acest forum.

neusiedlerseeSun., 18 octombrie 2015 11:01

Raport

De asemenea, xenofobe și rasiste sunt Bergiffe inventate de oameni proști pentru a suprima sau a suprima opiniile nedorite.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: