둘둘치킨 | Η διαταραχή του άγχους, την οποία τα θύματα της βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και για γενιές, ορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου.
46552
post-template-default,single,single-post,postid-46552,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline-bottom,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Η διαταραχή του άγχους, την οποία τα θύματα της βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και για γενιές, ορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου.

Η διαταραχή του άγχους, την οποία τα θύματα της βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και για γενιές, ορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου.

Η διαταραχή του άγχους, την οποία τα θύματα της βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και για γενιές, ορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου.

Οι φρικτές εμπειρίες χτυπάνε χαοτικά, ακατανόητα για τους πληγέντες.

© APA / HERBERT P. OCZERET

Το “Trigger” προκαλεί το τραύμα να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά

Η πορεία προς το τραύμα ή τη μετατραυματική διαταραχή του στρες, την οποία τα θύματα βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και σε γενιές, καθορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου. Η αιτιότητα αποθηκεύεται στην περιοχή του ιππόκαμπου (τι; Πού;; σημείωση). Ωστόσο, οι τραυματικές εμπειρίες εισέρχονται στον εγκέφαλο μέσω του κέντρου φόβου στην περιοχή της αμυγδαλής. “Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε θραύσματα, δεν είναι εκχωρήσιμα”, δήλωσε ο Wochele.

Η συνέπεια είναι απλή: εάν υπάρχει “σκανδάλη” – σίγουρα σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτήν του τραύματος – το τραύμα λήγει ξανά. «Εκείνοι που έχουν βασανιστεί με ηλεκτροπληξία μπορεί να βιώσουν το κολλήσιμο ενός ηλεκτροδίου EKG κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής εξέτασης ως« αναδρομή πίσω »στα βασανιστήρια», δήλωσε ο ειδικός. Τέτοιες αντιδράσεις, οι οποίες μπορεί αρχικά να είναι ανεξήγητες, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η καλύτερη βοήθεια για τραυματισμένους ανθρώπους: να τους δώσει το αίσθημα ασφάλειας. Βοηθά επίσης η συμμετοχή στην καθημερινή ρουτίνα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει τεράστια προσαρμοστικότητα. Μπορεί επίσης να έρθει στο χείλος του σχεδόν ανείπωτου όταν προσφέρεται βοήθεια στο άτομο για προσαρμογή.

«Πρέπει να πεις στους ανθρώπους ότι έχουν φτάσει».

Ο ιατρικός διευθυντής της Caritas: “Πρέπει να πείτε στους ανθρώπους ότι έχουν” φτάσει “. Ότι είναι ασφαλείς, ότι είναι ευπρόσδεκτοι και ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να συμβεί σε αυτούς.” Εάν οι τρεις έμφυτες ανθρώπινες αντιδράσεις στη βία είναι η μάχη, η πτήση ή ο θάνατος, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και σε ορισμένες καταστάσεις, προκύπτει επιθετικότητα.

Σύγκριση με καμηλοπάρδαλες στα λιβάδια

Υπάρχει επίσης μια άλλη πτυχή γιατί ορισμένες αντιδράσεις από πρόσφυγες από άλλες περιοχές του κόσμου μπορούν αρχικά να εκπλήξουν ή να είναι ανεξήγητες. Ο διαπολιτισμικά ενεργός βιενέζος ψυχίατρος Thomas Wenzel έδειξε μια εικόνα μιας καμηλοπάρδαλης που περιβάλλεται από ψηλά φυλλοβόλα δέντρα – «τέλεια προσαρμοσμένη». Στα λιβάδια, αναρωτιέται κανείς αν μια καμηλοπάρδαλη δεν είναι λάθος στην εξέλιξη. «Οι πρόσφυγες έχουν συνήθως« ουσιαστικές »αντιδράσεις για το περιβάλλον τους, οι οποίες υποτίθεται ότι διασφαλίζουν την επιβίωσή τους – τόσο παράξενη όσο μπορεί να αναζητούν τις περιστάσεις μας.”

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

reduslim στο Amazon

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 11:27 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Δεν έχει σημασία αν 50-100 εκατομμύρια “πραγματικοί” ή ψευδείς αιτούντες άσυλο θα ζήσουν μεταξύ και μεταξύ μας. Ο κίνδυνος είναι ότι θέλουν να αντιμετωπίζονται πρωτίστως ως ΜΟΥΣΛΑΜΟΙ και όχι ως ίσοι. Μεταφέρουν τις θρησκείες τους προς τα έξω, με επιθετικό τρόπο. Αυτό και ο αριθμός τους θα καταστρέψουν τον πολιτισμό μας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είστε και θέλετε να βοηθήσετε.

kobbyMi., 14 Οκτωβρίου 2015 10:12 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Όλα BlaBla. Πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων που εμφανίζονται ως πρόσφυγες εδώ δεν προέρχονται από τη Συρία και από καμία άλλη μη ασφαλή χώρα. Αντίθετα, είναι άπληστοι άνθρωποι που θέλουν χρήματα και κοινωνική ασφάλιση από εμάς. Και πολλοί Αυστριακοί, Γερμανοί κ.λπ. είναι απλώς ηλίθιοι που φοβούνται ότι θα αποκαλούνται Ναζί. Όμως αυτοί οι παράνομοι άνθρωποι δεν επιτρέπονται στη χώρα μας.

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:33 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Γιατί δεν κάνουμε απλώς μια δημόσια διάκριση μεταξύ προσφύγων πολέμου και κοινωνικών προσφύγων; Είναι τότε δυνατό να καλωσορίσουμε πρόσφυγες πολέμου και να καταστήσουμε σαφές στους κοινωνικούς πρόσφυγες μέσω απέλασης ότι κάποιος υποβάλλει αίτηση για βίζα; Εάν θεωρείτε επίσης ότι οι πρεσβείες αποσύρονται από ζώνες πολέμου και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πρόσφυγα τοπικά.

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:34 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Είναι εντάξει τότε ότι αυτοί οι πρόσφυγες πολέμου είναι εδώ ή ακόμα δεν είναι;

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:37 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Οι Ναζί φοβούνται κυρίως για τον πολιτισμό τους, για το χώρο εργασίας τους, για την ησυχία μπροστά στο σπίτι, για τον εξισλαμισμό …

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:47 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Όπου δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι ο φόβος μερικών ανθρώπων ότι μπορεί να φανούν ρατσιστικοί ή ξενοφοβικοί εάν κάποιος αντιμετωπίζει ορισμένα πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε μια σχεδόν υποτακτική στάση αντίδρασης.

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 10:56 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Από το 1945 υπήρχαν «Ναζί», δηλαδή μέλη του NSDAP, επειδή αυτό το κόμμα, ένα είδος θρησκείας, δεν υπάρχει πλέον. Μπορείτε να εξηγήσετε ποιος λέτε ναζί, ή απλά αντιγράφετε αυτό που γράφει ο Τύπος, έναν από αυτούς τους λίγους αποφοίτους που εξακολουθούν να έχουν κακομεταχείριση σε συντρόφους; Αλλά δεν έχουν νόημα και δεν εμφανίζονται σε αυτό το φόρουμ.

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 11:01 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Επίσης, οι ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι ο Μπέργκιφ που εφευρέθηκαν από ανθρώπους που είναι καταραμένοι για να καταστείλουν τις ανεπιθύμητες απόψεις ή να ποινικοποιήσουν τις απόψεις εκτός από τις πράσινες. Πρέπει κανείς να εξετάσει προσεκτικά ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσει για να μην βρεθεί σε αδιέξοδο.

NudlsuppMon., 19 Οκτωβρίου 2015 9:09 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Δεν με ενοχλεί σκόπιμα η Wikipedia. Αλλά ρίξτε μια ματιά στο Duden. Υπάρχει αυτός ο ρατσισμός. Δυστυχώς και εδώ. Επίσης, δεν έχει νόημα αν προσπαθήσετε να απεικονίσετε ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά ως άνθρωποι αδιευκρίνιστοι, δεν θα εντυπωσιάσει κανέναν, αλλά αφήνει μια πολύ περίεργη γεύση. Η γλώσσα είναι κάτι που είναι ζωντανό.

Ντένκσπορτ Παρ. 23 Οκτωβρίου 2015 18:52

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Οι Ναζί είναι η συντομογραφία για έναν Ναζί Σοσιαλιστή. Δεν εκτιμώ αυτή τη λέξη σε θέματα όπως το Ολοκαύτωμα ή το 3ο Ράιχ, αλλά σε τι σημαίνει αυτή η λέξη, δηλαδή ο σοσιαλισμός που περιορίζεται σε ένα έθνος. Και αυτό σημαίνει για μένα ότι ένας Ναζί θέλει να συμπεριφέρεται σε όλους όσοι δεν ανήκουν στο έθνος του ως κοινωνικοί. Μην ανησυχείτε, σκέφτομαι για την επιλογή των λέξεων μου πολύ προσεκτικά.

Ντένκσπορτ Παρ. 23 Οκτωβρίου 2015 18:54

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Έχω γνωρίσει αρκετά skinheads για να ξέρω τι είναι ναζί.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 9:58 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Πώς θα συμπεριφερόμασταν εάν τα σπίτια μας βομβαρδίζονταν, οι οικογένειές μας απειλούσαν, βασανίστηκαν ή δολοφονήθηκαν. Ποιος είναι φίλος και ποιος είναι εχθρός και ποιος κερδίζει από τη δυστυχία μας. Τι γίνεται αν έπρεπε να φύγουμε, πιθανώς σε μια χώρα που δεν μας θέλει καν. “Είμαστε ο κόσμος … κάνε το καλύτερο μέρος”, θα έλεγε ο Τζάκσον.

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 11:11 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Είστε σίγουροι ότι θα βιώσετε το σενάριο που περιγράφετε. Μόνο δεν θα υπάρξει καμία χώρα στην Ευρώπη που θα δεχτεί εσάς ή άλλους Ευρωπαίους. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις μου. Κάποιος θα έπρεπε να φύγει τώρα. Ξέρω μερικούς που το προετοιμάζουν ή το κάνουν. Είναι εκείνοι που έχουν τις πληροφορίες που αποκρύπτονται από τους ανθρώπους. Μπορείτε να με θεωρείτε ανόητο. Θα με θυμάσαι.

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Σελίδα 1 από 1 ”

Υπάρχει μεγάλη παρανόηση σχετικά με τους πρόσφυγες. Σε αντίθεση με τους ντόπιους, συχνά δεν αντιδρούν «κανονικά». Ο κόσμος σας είναι εντελώς εκτός σύνδεσης. Η ασφάλεια έχει μετατραπεί σε ανασφάλεια και ο σεβασμός για τους ανθρώπους έχει γίνει δίωξη. Οι συνέπειες είναι περίπλοκες, ειπώθηκε σε ενημερωτική εκδήλωση για βιεννέζους γιατρούς με θέμα «Ιατρική περίθαλψη για πρόσφυγες».

“Δεν υπάρχει ούτε ένας Αυστριακός που να έχει μολυνθεί με τίποτα”, δήλωσε ο ειδικός στα αντιβιοτικά Oskar Janata (Vienna Donauspital) τη Δευτέρα το απόγευμα στο Billrothhaus της Ιατρικής Ένωσης της Βιέννης. Τις τελευταίες εβδομάδες, η κλινική είχε κάποια εμπειρία με τους περισσότερους πρόσφυγες που περνούν. Οι διαρροϊκές παθήσεις ως αποτέλεσμα των Campylobacter, Salmonella, E.coli βακτηρίων ή Shigella ήταν προφανώς πίσω από αυτό. Δεν υπήρχε χολέρα. Και δεδομένου ότι κάθε αιτών άσυλο εξετάζεται για φυματίωση, οι “Αυστριακοί” μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς από εισαγόμενες λοιμώξεις που διαφορετικά “φέρνουν” σχετικά συχνά ως μέρος πολλών ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων. Όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν καλά με απλά αντιβιοτικά.

Σύνθετες ψυχολογικές συνέπειες

Γίνεται πολύ πιο περίπλοκο με τις ψυχολογικές συνέπειες του εκτοπισμού και της φυγής. Ο Thomas Wochele, γενικός ιατρός, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και ιατρικός διευθυντής της Caritas Vienna, απευθύνθηκε στο ακροατήριο βιεννέζων γιατρών που ή θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον τομέα: «Εσείς (το κοινό, σημειώστε) βιώστε τον κόσμο ως ασφαλή. έχετε την αίσθηση ότι άλλοι άνθρωποι είναι καλοπροαίρετοι απέναντί ​​σας. Τα πράγματα που συμβαίνουν στον δικό σας κόσμο συμβαίνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο που είναι ουσιαστικά κατανοητό. “

Για όσους εκτοπίστηκαν στο χάος του πολέμου, για τους πρόσφυγες, η κατάσταση είναι ακριβώς το αντίθετο. Το έδαφος έχει τραβηχτεί από κάτω τους. Έχουν γίνει θύματα βίας, ακόμη και βασανιστηρίων και εκμετάλλευσης μέσω ανθρώπων. Οι φρικτές εμπειρίες χτυπάνε χαοτικά, ακατανόητα για τους πληγέντες.

© APA / HERBERT P. OCZERET

Το “Trigger” προκαλεί το τραύμα να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά

Η πορεία προς το τραύμα ή τη μετατραυματική διαταραχή του στρες, την οποία τα θύματα βίας μπορούν να ακολουθήσουν για χρόνια και δεκαετίες και ακόμη και σε γενιές, καθορίζεται στους ανθρώπους από προκαθορισμένες δομές του εγκεφάλου. Η αιτιότητα αποθηκεύεται στην περιοχή του ιππόκαμπου (τι; Πού;; σημείωση). Ωστόσο, οι τραυματικές εμπειρίες εισέρχονται στον εγκέφαλο μέσω του κέντρου φόβου στην περιοχή της αμυγδαλής. “Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε θραύσματα, δεν είναι εκχωρήσιμα”, δήλωσε ο Wochele.

Η συνέπεια είναι απλή: εάν υπάρχει “σκανδάλη” – σίγουρα σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτήν του τραύματος – το τραύμα λήγει ξανά. «Εκείνοι που έχουν βασανιστεί με ηλεκτροπληξία μπορεί να βιώσουν το κολλήσιμο ενός ηλεκτροδίου EKG κατά τη διάρκεια μιας καρδιακής εξέτασης ως« αναδρομή πίσω »στα βασανιστήρια», δήλωσε ο ειδικός. Τέτοιες αντιδράσεις, οι οποίες μπορεί αρχικά να είναι ανεξήγητες, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η καλύτερη βοήθεια για τραυματισμένους ανθρώπους: να τους δώσει το αίσθημα ασφάλειας. Βοηθά επίσης η συμμετοχή στην καθημερινή ρουτίνα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει τεράστια προσαρμοστικότητα. Μπορεί επίσης να έρθει στο χείλος του σχεδόν ανείπωτου όταν προσφέρεται βοήθεια στο άτομο για προσαρμογή.

«Πρέπει να πεις στους ανθρώπους ότι έχουν φτάσει».

Ο ιατρικός διευθυντής της Caritas: “Πρέπει να πείτε στους ανθρώπους ότι έχουν” φτάσει “. Ότι είναι ασφαλείς, ότι είναι ευπρόσδεκτοι και ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να συμβεί σε αυτούς.” Εάν οι τρεις έμφυτες ανθρώπινες αντιδράσεις στη βία είναι η μάχη, η πτήση ή ο θάνατος, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και σε ορισμένες καταστάσεις, προκύπτει επιθετικότητα.

Σύγκριση με καμηλοπάρδαλες στα λιβάδια

Υπάρχει επίσης μια άλλη πτυχή γιατί ορισμένες αντιδράσεις από πρόσφυγες από άλλες περιοχές του κόσμου μπορούν αρχικά να εκπλήξουν ή να είναι ανεξήγητες. Ο διαπολιτισμικά ενεργός βιενέζος ψυχίατρος Thomas Wenzel έδειξε μια εικόνα μιας καμηλοπάρδαλης που περιβάλλεται από ψηλά φυλλοβόλα δέντρα – «τέλεια προσαρμοσμένη». Στα λιβάδια, αναρωτιέται κανείς αν μια καμηλοπάρδαλη δεν είναι λάθος στην εξέλιξη. «Οι πρόσφυγες έχουν συνήθως« ουσιαστικές »αντιδράσεις για το περιβάλλον τους, οι οποίες υποτίθεται ότι διασφαλίζουν την επιβίωσή τους – τόσο παράξενη όσο μπορεί να αναζητούν τις περιστάσεις μας.”

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 11:27 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

Δεν έχει σημασία αν 50-100 εκατομμύρια “πραγματικοί” ή ψευδείς αιτούντες άσυλο θα ζήσουν μεταξύ και μεταξύ μας. Ο κίνδυνος είναι ότι θέλουν να αντιμετωπίζονται πρωτίστως ως ΜΟΥΣΛΑΜΟΙ και όχι ως ίσοι. Μεταφέρουν τις θρησκείες τους προς τα έξω, με επιθετικό τρόπο. Αυτό και ο αριθμός τους θα καταστρέψουν τον πολιτισμό μας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είστε και θέλετε να βοηθήσετε.

kobbyMi., 14 Οκτωβρίου 2015 10:12 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Όλα BlaBla. Πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων που εμφανίζονται ως πρόσφυγες εδώ δεν προέρχονται από τη Συρία και από καμία άλλη μη ασφαλή χώρα. Αντίθετα, είναι άπληστοι άνθρωποι που θέλουν χρήματα και κοινωνική ασφάλιση από εμάς. Και πολλοί Αυστριακοί, Γερμανοί κ.λπ. είναι απλώς ηλίθιοι που φοβούνται ότι θα αποκαλούνται Ναζί. Όμως αυτοί οι παράνομοι άνθρωποι δεν επιτρέπονται στη χώρα μας.

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:33 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Γιατί δεν κάνουμε απλώς μια δημόσια διάκριση μεταξύ προσφύγων πολέμου και κοινωνικών προσφύγων; Είναι τότε δυνατό να καλωσορίσουμε πρόσφυγες πολέμου και να καταστήσουμε σαφές στους κοινωνικούς πρόσφυγες μέσω απέλασης ότι κάποιος υποβάλλει αίτηση για βίζα; Εάν θεωρείτε επίσης ότι οι πρεσβείες αποσύρονται από ζώνες πολέμου και ως εκ τούτου δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πρόσφυγα τοπικά.

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:34 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Είναι εντάξει τότε ότι αυτοί οι πρόσφυγες πολέμου είναι εδώ ή ακόμα δεν είναι;

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:37 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Οι Ναζί φοβούνται κυρίως για τον πολιτισμό τους, για το χώρο εργασίας τους, για την ησυχία μπροστά στο σπίτι, για τον εξισλαμισμό …

Τετ. 14 Οκτωβρίου 2015 10:47 μ.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Όπου δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι ο φόβος μερικών ανθρώπων ότι μπορεί να φανούν ρατσιστικοί ή ξενοφοβικοί εάν κάποιος αντιμετωπίζει ορισμένα πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε μια σχεδόν υποτακτική στάση αντίδρασης.

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 10:56 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Από το 1945 υπήρχαν «Ναζί», δηλαδή μέλη του NSDAP, επειδή αυτό το κόμμα, ένα είδος θρησκείας, δεν υπάρχει πλέον. Μπορείτε να εξηγήσετε ποιος λέτε ναζί, ή απλά αντιγράφετε αυτό που γράφει ο Τύπος, έναν από αυτούς τους λίγους αποφοίτους που εξακολουθούν να έχουν κακομεταχείριση σε συντρόφους; Αλλά δεν έχουν νόημα και δεν εμφανίζονται σε αυτό το φόρουμ.

neusiedlerseeSun., 18 Οκτωβρίου 2015 11:01 π.μ.

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

Επίσης, οι ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι ο Μπέργκιφ που εφευρέθηκαν από ανθρώπους που είναι ανόητοι για να καταστείλουν ή να καταστείλουν ανεπιθύμητες απόψεις.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d 블로거가 이것을 좋아합니다: